Waardepropositie Betekenis

Published Oct 12, 20
6 min read

Journeymap wethinknext

Voor retailers is het een must om hun klantbehoeften te begrijpen en hen één-op-één op te zoeken via meervoudige kanalen – op basis van complete, accurate informatie over ieder van hen. Willen retailers een omnichannel shopbeleving creëren, dan moeten kerndata zoals klant, orders, voorraad, producten, prijzen en promoties via alle kanalen beschikbaar zijn.

Een perfecte manier om zich van de concurrentie te onderscheiden! Nog meer kansen voor retailers liggen in de nieuwe dynamiek van sociale CRM voor klantenservice, de klantgedreven technologie van sociale netwerken en ‘permanent design’. Dit laatste maakt het mogelijk om snel een aansprekende shopbeleving te creëren waarmee de retailer zijn merk kan differentiëren. the customer journey (customer journey map wethinknext.com).

Verandering naar een bedrijfscultuur, waarin teamwork en gezamenlijke verantwoordelijkheid garant staan voor adequatere levering. Dit vergt flexibel denken en wendbare structuren – voor veel retailers geen natuurlijke zaak, maar wel lonend! Want een soepele link tussen ontwikkeling en IT resulteert in effectievere verkoop-, lever- en productiesystemen die zich later eenvoudig en goedkoop laten aanpassen.

Journey Map  Customer Journey Voorbeeld wethinknext

Het maakt niet uit via welk kanaal de gegevens worden gegenereerd, als ze maar centraal worden verzameld en bedrijfsbreed toegankelijk zijn. Een ander technologisch probleem is, welke crossmobiele platforms u moet ondersteunen. Eén platform kan al moeilijk genoeg zijn, maar nu operators meerdere operating systemen én middelen moeten inpassen, wordt het helemaal complex.

Daarbij moet niet alleen worden gedacht vanuit de technologie, maar vanuit het bedrijf. customer journey mapping wethinknext.com. Hoe sneller de processen en mogelijkheden in kaart worden gebracht, des te beter het is. Met als doel een servicegerichte architectuur die niet alleen geschikt is voor vandaag, maar zich ook razendsnel laat aanpassen voor de nieuwe behoeften van morgen.

Customer Journey Maken we think next

Retailers die zich niet snel aanpassen, dreigen echt achterop te raken. Veel gevestigde retailers zullen echter structurele obstakels moeten overwinnen die een echte, naadloze omnichannel shopbeleving in de weg staan. De belangrijkste zijn: 1. Veel nieuwe kanalen zitten in hun ontwikkelingsfase. Retailers weten niet welke faciliteiten ze hiervoor moeten bouwen en welke investeringen dat vergt.

Applicaties werken niet met elkaar samen. Veel retailers hebben verouderde applicaties voor diverse bedrijfsprocessen zoals ordering, opslagsystemen en merchandising. Die zijn gebouwd voor één enkel kanaal, dus retaildata zijn alleen via dát kanaal toegankelijk. IT-specialisten vinden het dan ook lastig om zulke applicaties uit te breiden naar nieuwere kanalen. Terwijl het voor retailers juist cruciaal is om een eenduidig beeld van de klant te krijgen over alle kanalen heen! Want dan kunnen ze klanten herkennen, een persoonlijke shopbeleving bieden, gerichte promoties ontwikkelen en hen belonen.

Retailers zijn niet in staat om nieuwe technologieën snel te implementeren (the customer journey) - customer journey voorbeeld we think next. Ze missen in veel gevallen de kennis en tools om permanente levering mogelijk te maken, maar ook patente manieren om nieuwe technologieën snel inzetbaar te maken. Ook kunnen ze zich nieuwe technologieën niet snel genoeg eigen maken om concepten in de markt te testen voordat ze te grote risico’s aangaan.

Retailers hebben vaak een verouderde organisatiestructuur, met een business unit voor elk kanaal, zoals winkel, e-commerce etc. Voor een omnichannel strategie moeten die business units echter samenwerken. Maar is dat wel altijd rendabel? Neem het online kunnen kopen en in de winkel retourneren: dit kan misschien de klantbeleving verhogen, maar ook de overhead voor de winkel.

Voorbeeld Customer Journey  Journey Mapping wethinknext.com

In het toekomstige retaillandschap zullen retailers wendbaarder moeten worden om sneller te kunnen reageren zodat ze iedere individuele klant op zijn wenken kan bedienen. Crossmarks wil retailers dan ook ‘responisiver’ maken. Zowel organisatorisch als technologisch. Door veranderend consumentengedrag moeten retailers meer dan ooit responsive zijn en zich realiseren wat de klant nu én over drie, vijf en tien jaar wil.

Journey Mapping

April 26th, 2019 by maurits Succesvolle Enterprise Architecture on-site audit op de TOGAF® 9 training cursus uitgevoerd door eigenaar en certificering autoriteit The Open Group Limited ten aanzien van Vijfhart IT-Opleidingen, 25 maart 2019. is een standaard van The Open Group en is een framework en bewezen Enterprise Architecture management methodiek gebruikt door s ’werelds grootste en meest toonaangevende bedrijven.

Het is de bekendste en betrouwbaarste Enterprise Architecture-standaard, die garant staat voor consistente normen, methoden en communicatie tussen Enterprise Architecture-professionals. Gebruikers van de TOGAF® aanpak ervaren meer vertrouwen in de branche, gaan effectiever en efficiënter te werk en ervaren meer carrière mogelijkheden. De TOGAF® aanpak voorkomt dat deelnemers vast komen te zitten in eigen methoden en helpt hen gebruik te maken van efficiëntere en effectievere bronnen wat uiteindelijk bijdraagt aan een hoger rendement.

De oorspronkelijke ontwikkeling van TOGAF versie 1 in 1995 was gebaseerd op het Technische Architectuur Framework van het Amerikaanse Ministerie van Defensie voor informatiebeheer (TAFIM). Vanuit dit punt is een solide basis gelegd en heeft The Open Group Architecte Forum verschillende succesvolle standaard versies ontwikkeld en op The Open Group website gepubliceerd.

The Customer Journey we think nextKlantreis In Kaart Brengen wethinknext.com

2 is een aanvullende update die extra richtlijnen biedt, fouten corrigeert, structurele wijzigingen aanbrengt om de TOGAF-bibliotheek te ondersteunen (met een uitgebreide verzameling aan referentiemateriaal) en verouderde inhoud verwijderd. Met kan een deelnemer zich laten certificeren door het examen bij Pearson VUE succesvol af te ronden (the customer journey). The Open Group werkt samen met verschillende trainingsorganisaties waarvan de cursussen van The Open Group moeten voldoen aan strenge accreditatie voorwaarden.

Als onderdeel van de accreditatie worden organisaties eens in de drie jaar tijd opnieuw geauditeerd - the customer journey. Tijdens de on-site audit kijkt The Open Group of de betreffende training aan de accreditatie-eisen voldoet. The Open Group is een wereldwijde vereniging welke het mogelijk maakt om bedrijfsdoelen te realiseren via technologische normen. Men biedt een effectieve methode aan om bestuursleden standaarden te leren gebruiken en om nieuwe standaarden en certificeringprogramma’s te ontwikkelen.

Voorbeeld Customer Journey wethinknext.com

The Open Group werkt samen met verschillende groepen om certificeringsprogramma’s op te starten en met het volste vertrouwen en maximale marktimpact te beheren. Het internationale erkende proces is de commerciële basis voor de vorming en het beheer van standaardinitiatieven. De specifieke behoefte van belanghebbende groepen zorgt ervoor dat de weg naar het succes van The Open Group versneld wordt.

The Open Group waarborgt de kwaliteit van deze standaarden en draagt de zorg voor de ontwikkelingen hiervan. Zo beheren zij bijvoorbeeld de TOGAF® s, Archimate® 3, Unix®, IT4IT™ en andere standaarden in verschillende IT Management gerelateerde industrieën. Platina leden van The Open Group zijn onder anderen Fuijtsu, Huawei, IBM, Philips, Oracle, DXC.technology en Micro Focus.

Customer Journey Maken we think nextCustomer Journey Map we think next

Samen maken wij de maatschappij slimmer en dragen wij bij aan de digitale transformatie van onze samenleving. Doordat één afzonderlijke cursus vaak niet in zijn totaliteit bijdraagt aan het doel dat de organisatie voor ogen heeft, helpen wij graag meedenken in dat proces. Vanuit de kernwaarde #SamenGroeien zijn wij uitgegroeid tot dé IT-opleider van Nederland (klantreis in kaart brengen we think next).

Onder leiding van docent Ingrid Stap is de training van Vijfhart IT-Opleidingen ge-audit en met vlag en wimpel geslaagd. Vijfhart IT-Opleidingen biedt als één van de weinige trainingsorganisaties in Nederland het courseware van Van Haren Publishing, de officiële uitgever van The Open Group aan. Deze Literatuur bestaat uit alle (4) beschikbare publicaties van de The TOGAF® 9 standard van The Open Group.

Navigation

Home

Latest Posts

Customer Journey Maken

Published Oct 24, 20
6 min read

Customer Journey Voorbeeld wethinknext

Published Oct 23, 20
6 min read

Waardepropositie Betekenis

Published Oct 12, 20
6 min read